Leuke bijzettafels

Leuke bijzettafels

Bijzettafeltjes zijn echt super handig. Je kunt ze overal voor gebruiken en ze maken het interieur ook nog gezelliger. Bijzettafels zijn er in alle soorten en maten die je maar kunt bedenken. Een klein rond tafeltje voor naast de bank is op dit moment heel populair. Dit tafeltje heeft meestal ijzeren pootjes en een houten blad. Deze combinatie zie je nu erg veel omdat er veel combinaties van natuurlijke materialen en nieuwe materialen worden gemaakt.

Het tafeltje op de eerste foto hier onder is hét voorbeeld van een super gaaf en populair tafeltje. Het leuke van dit exemplaar is dat de pootjes gekleurd zijn en dat het blad gewoon van een stuk boomstam is. Het ziet er dus nog ruw en echt natuurlijk uit. Je kunt natuurlijk ook voor vintage gaan, een stijl die nu ook weer helemaal in opkomst is. Een voorbeeld van een grappig vintage bijzettafeltje, zie je op afbeelding twee hier onder. Dit tafeltje is heel erg geschikt voor tijdschriften en kranten.

Als je liever voor de moderne stijl wilt gaan, dan zijn de bijzettafeltjes op afbeelding drie echt iets voor jou. De kleurtjes zijn erg schattig en de pootjes maken de tafeltjes heel erg origineel. Het handige van deze bijzettafeltjes is, dat ze ze ook makkelijk zelf kunt maken. Een tafeltje van een boomstam is bijvoorbeeld makkelijk te maken. Je hebt alleen wel een stuk boom en een kettingzaag nodig. Een voorbeeld van een boomstam tafel zie je op afbeelding vijf. Deze stam is wel erg oud en al helemaal gedroogd. Je kunt ook voor een ‘nieuw’ stukje stam gaan.

bijzet

bijzet2

bijzet3

bijzet4

bijzet5

bijzet6

bijzet7

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider