Strandhuis inrichting

Strandhuis inrichting

Lichtblauwe verf op de muur, een schilderij met schelpjes en beeldjes van zeemeerminnen. Dit soort decoraties kom je vaak tegen als je in een strandhuisje rondloopt. Je krijgt meteen het idee dat je lekker op vakantie bent in dit zonnige interieur bij deze strandhuis inrichting. Toch is het strandhuis interieur niet alleen geschikt voor in strandhuisjes. Er zijn best wat mensen die deze stijl gebruiken in hun normale huis in een dorp of stad.

Een strandhuis interieur in een woning

Als je een strandhuisjes achtige sfeer in een huis tegenkomt is het heel vaak in het toilet. Deze ruimte is als het ware een themakamer geworden met schilderijen van vissen, potjes zand en zeepjes in de vorm van zeesterren en schelpen. Wil je de strandhuisjes sfeer in huis halen, maar niet te opvallend, dan zijn de wc en de badkamer goede plekken. Ook de hal is bij veel mensen een populaire plek voor deze stijl.

Relaxte strandhuis inrichting

De relaxte strandhuisjes sfeer in de woonkamer of slaapkamer kan ook heel goed. Kies voor een zandbruine, witte of blauwe kleur op de muur. Kies kussentjes met afbeeldingen die te maken hebben met het strand en de zee zoals bootjes en ankers. Hiermee haal je de strand inrichting in huis en geef je strandlook aan jouw interieur, zonder dat het raar staat, het is juist heerlijk zomers.

Woonaccessoires zee strand

Qua woonaccessoires en decoraties zijn oude surfplanken, schilderijen met daarop koraal, zeepaardjes en vissen, houten bootjes en decoraties van sloophout heel populair. Dit haalt zowel de zee als het strand in huis en trekt de omgeving van het strandhuisje direct door naar binnen.

strandhuis interieur strandhuis inrichting strandhuisje woonaccessoires

strandhuis look in huis inrichting strandhuis strand inrichting huis inrichting strandhuis

 

Bron: Pinterest

Strand accessoires shoppen

Ben je na het zien van deze beelden helemaal om, er zijn heel veel leuke webshops waar je kunt zoeken naar unieke strand woonaccessoires die ook jouw huis of strandhuisje deze unieke strand uitstraling geven.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider