Mooie slaapkamers voorbeelden

Het leuke van mooie slaapkamers voorbeelden is, dat het helemaal je eigen plekje is waar niet iedereen zomaar komt. Daarom is het leuk om er ook echt iets speciaals van te maken. Je kunt bijvoorbeeld een paar hele opvallende accessoires of meubels in je kamer zetten zodat het echt een unieke kamer wordt. Het leukste is natuurlijk, als dat ook nog dingen zijn die je niet zo snel verwacht. Op de eerste foto hier onder zie je bijvoorbeeld allemaal plakken hout boven een bed. Je verwacht dit niet heel snel, maar de hele kamer krijgt meteen een super gezellige sfeer! Je kunt deze plateaus voor boven je bed moeilijk vinden, daarom is het misschien handiger om er zelf eentje te maken of te laten maken. Je weet dan tenminste ook zeker dat hij uniek is!

Een ander leuk voorbeeld is een grappig en apart bed. Je kunt bijvoorbeeld een rond bed nemen, een bed op wielen of gewoon een bed van pallets. Ook hierdoor krijgt je kamer veel meer sfeer. Het is meestal mooi om een paar basiskleuren in je kamer te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld je kamer grijs met wit en lichtblauw inrichten. Op deze manier wordt een geheel. Je kunt dan natuurlijk nog wel een paar grappige dingetjes neerzetten. Een letterbak met allemaal speciale dingetjes er in is een voorbeeld van iets dat erg gaaf is. Deze vintage accessoires zijn ook erg trendy op dit moment.

Een grote spiegel met een stoeltje voor je kleding of tijdschriften en boeken zijn eigenlijk ook must haves. Het is niet alleen handig, het staat ook nog gezellig en mooi.

slapen5

slapen6

slapen4

slapen3

slapen2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider