Tropische badkamer

Tropische badkamer

Witte stranden, palmbomen en de geur van kokos. Wat zou het heerlijk zijn om elke dag in een tropisch oord met uitzicht op zee te douchen. Voor de meesten van ons is dit niet haalbaar, maar je kunt het tropische oord natuurlijk wel naar je eigen badkamer brengen!

Voor badkamers is de tropische, natuurlijke stijl enorm populair. Belangrijke elementen in deze stijl zijn bamboe, veel groene planten en tropische bloemen, natuursteen en hout. Als je planten uitzoekt voor in de badkamer, let er dan wel op dat ze goed tegen de luchtvochtigheid kunnen. Krulvaren, parapluplanten en gatenplanten zijn goede keuzes voor in de badkamer.

Een groot, chique bad is erg populair binnen deze badkamer stijl, maar geen musthave. Ook met een kleiner bad, of zelfs alleen maar een douche kan je nog steeds een tropische oase maken van de badkamer.

Een groot deel van de inspiratie foto’s hieronder zijn tropische badkamers met een Aziatische twist. Je kunt je tropische badkamer een Aziatische draai geven door het gebruik van boeddha beeldjes of schilderijen, grote decoratieve vazen en wierook of geurstokjes.

Onder de inspiratiefoto’s hebben we nog een paar artikelen gezet die jouw badkamer meteen een tropische, Aziatische vibe geven.

Tropische badkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider