Basic ronde poef

Basic ronde poef

Een ronde poef is een hele leuke en handige toevoeging aan je interieur. Alle poefjes zijn eigenlijk handig en leuk, maar de ronde poef is op dit moment heel erg populair. Elke woonwinkel heeft ze. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren. Ook het materiaal is erg fijn. De poefen worden meestal gemaakt van wol of katoen en het lijkt net als of ze gebreid zijn. Sommige poefen zijn zo gemaakt dat ze lijken op een steen.

De trend van de natuurlijke materialen is dus op allerlei verschillende manieren terug te zien in deze poef. Het is trouwens ook erg leuk om er meerdere bij elkaar te zetten of leggen. Een grote en een kleine misschien. De poefen zien er lekker zacht uit, maar gelukkig zijn ze ook erg stevig. Je kunt er dus wel iets op leggen en zetten, anders zou het wel heel erg zonde zijn.

Op de afbeeldingen hier onder kun je goed zien hoe je deze accessoires kunt combineren en betrekken bij je inrichting. Het is trouwens ook erg fijn dat ze zo licht zijn. Je kunt ze dus makkelijk verplaatsen. Misschien staat de poef ook wel mooi als nachtkastje op je slaapkamer. Je kunt hem dus makkelijk van de ene kamer naar de andere meenemen.

poef5 poef4 poef3 poef2 poef

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider