Decoratie kantoor

Decoratie kantoor

Een groot deel van de Nederlanders zit elke dag van half negen tot vijf achter een bureau te werken. Of dit nu thuis, of kantoor of weer ergens anders is… Het is bewezen dat mensen beter en effectiever werken in een omgeving waar ze zich op hun gemak voelen en die hen inspireert. Met een paar kleine veranderingen kan jij jouw werkplek zo leuk maken, dat je bijna langer door wil werken!

Inspirerende quotes
Inspirerende quotes zorgen voor positieve gedachten en peppen je op als je er even doorheen zit. Kies voor een quote van jouw favoriete acteur, zangeres of filosoof. Je kunt ook gaan voor een grappige korte quote die je opfleurt en je weer motiveert om verder te werken. Je kunt je quotes inlijsten in een fotolijstje, ophangen op een prikbord of op een whiteboard schrijven.

Een opvallende decoratie
Zet een opvallende decoratie of gebruiksvoorwerp op je bureau, hierdoor wordt het bureau echt jouw werkplek. Of de opvallende decoratie nou een knalroze beeldje of een grote sierlijke kalender is maakt niet uit, zolang het maar even het monotone kantoor onderbreekt.

Persoonlijke details
Maak je bureau persoonlijk door bijvoorbeeld je familie als achtergrond te doen op je desktop of laptop of zet fotolijstjes van familie en/of vrienden neer.

Plant
Het klinkt misschien raar, maar een plant past ook erg goed op jouw bureau. Als je een wat kleiner bureau hebt kies dan voor een klein vetplantje in een leuke pot, deze heeft ook nog eens weinig verzorging nodig. Een plant zorgt voor wat kleur en leven op de werkplek.

 

bureau

bureau1

bureau2

bureau3

bureau4

bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider