Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamers voorbeelden

Een moderne woonkamer of moderne slaapkamer heeft iedereen vast al eens gezien. Maar deze strakke, minimalistische interieur stijl kan ook heel goed gebruikt worden voor in de badkamer. Waarschijnlijk zijn er zelf veel mensen die zonder dat ze het weten een badkamer hebben met moderne invloeden. In veel badkamers is namelijk gebruik gemaakt van de moderne stijl door de witte kleur, de rechte lijnen van bijvoorbeeld het bad en door de weinige decoraties.

Er zijn dus veel mensen die onbewust een badkamer hebben met daarin de moderne stijl verwerkt, maar je kan ook heel goed bewust een moderne badkamer maken. Hierbij let je qua kleur, meubels en decoraties extra goed op of iets wel bij deze stijl aansluit.

In een moderne badkamer wordt vooral gebruik gemaakt van basic kleuren zoals wit, zwart, grijs en bruin. Ook combinaties van deze kleuren komen voor. Deze kleuren komen ook terug in het materiaal van de badkamer, glas, steen en ook hout zie je veel terug in deze badkamer stijl. Veel oppervlaktes zijn hoogglanzend.

Qua decoraties houd je het in een moderne badkamer erg rustig. Wat wel kan is om een leuk, klein plantje in de badkamer te zetten.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van moderne badkamers.

Moderne badkamers voorbeelden moderne badkamer modern bad moderne badkamer inspiratie moderne badkamer stijl modern bad modern wonen badkamer

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider