Make up tafels

Make up tafels

In een kamer van een echt meisjes-meisje is een make-up tafel onmisbaar, maar ook als je wat ouder bent is een make-up tafel nog super leuk en handig. Een make-up tafel straalt iets vrouwelijks uit en is een mooie aanvulling in de slaapkamer of badkamer. Omdat badkamers vaak wat kleiner zijn kiezen de meeste mensen ervoor om in hun slaapkamer een make-up tafel te zetten. De echte make-up liefhebbers, die vaak ook voor hun werk bezig zijn met make-up, kunnen zelf denken aan een hele make-up kamer!

Mar wat heb je nodig voor een make-up tafel? Er zijn speciale make-up- of kaptafels te koop. Zelfs IKEA heeft een make-up tafel in het assortiment. Deze tafels hebben vaak een paar lades en een grote (ronde) spiegel. Het is ook een optie om alles los te kopen. Een klein bureau of een kleine tafel met een grote spiegel voldoen ook prima! Heel belangrijk voor een goede make-up tafel is licht, je in het donker opmaken werkt namelijk niet.

Voor het opbergen van de make-up zijn verschillende systemen. Dit ligt eraan hoeveel make-up je hebt. Past jouw make-up in de laatjes van het bureau, dan kun je ervoor kiezen om leuke verdeelbakjes te kopen en die in de la te leggen. Stop in een bak de blush, in de andere je lippenstiften en weer in een andere nagellak. Heb je heel veel make-up en past het niet in en op je make-up tafel, dan is het slim om een extra kastje te kopen om je make-up in op te bergen.

make make1 make2 make3 make4 make5

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider