Interieurtrends 2015

Interieurtrends 2015

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van interieurtrends 2015. Oktober is al in aantocht, en dat betekent dat het nieuwe jaar ook om de hoek staat te wachten. Maar de aankomende drie maanden heb je nog genoeg tijd om jouw huis klaar te maken voor 2015 door middel van de nieuwste kleur-, stijl-, en decoratietrends.

Interieurtrends 2015 – Goud
Goud en andere metalen blijven een trend in 2015. Deze trend vloeit voor uit de trend van het industriële interieur. Ook dit interieur is in 2015 dus nog helemaal hip!

Interieurtrends 2015 -Ambachtelijke touch
Ambachtelijke decoraties blijven ook nog een jaartje. Dus we kunnen met z’n allen weer heerlijk gaan DIY’en voor het nieuwe jaar. Vooral mandwerk wordt populair in 2015. Manden zijn decoraties die goed binnen de landelijke en natuurlijke woonstijl passen.

Interieurtrends 2015 – Groen in je huis!
Planten zijn echt niet alleen voor de tuin. Mooie planten binnenshuis is een echte trend voor 2015. Maar ook planten prints op posters en de kleur groen in het interieur zijn hip. Laat je dus lekker gaan in het tuincentrum als je van plan bent je huis opnieuw te decoreren.

Interieurtrends 2015 – Stapelen
Ter decoratie mag je in 2015 van alles op elkaar stapelen en al dan niet vastbinden met een mooi touw. Op deze manier creëer je de volume die in 2015 niet mag missen in je huis.

Interieurtrends 2015 – Kleurgebruik
In 2015 is een intens kleureffect een trend voor het interieur. Kies een leuk kleurtje en stem de accessoires en materialen van de meubels op deze kleur af.

manden in badkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider