Plantenbakken voor binnen

Plantenbakken voor binnen

Plantenbakken met grote planten zijn zeker niet alleen maar voor buiten, ook voor binnen. Het is juist super gaaf als je bijvoorbeeld een klein boompje in je huis hebt staan. Een olijfboompje is een voorbeeld van een soort dat het prima binnen doet. Het is dan wel van belang dat de plant of het boompje genoeg ruimte in de pot heeft zodat hij goed kan groeien. Ook licht en de temperatuur is belangrijk. Het moet niet te warm maar ook zeker niet te koud zijn in je huis.

Er zijn op dit moment heel erg veel mooie potten, plantenbakken en vazen te vinden voor de mooiste planten. De plantenbak is eigenlijk een groot deel van je interieur als je voor een groot exemplaar kiest. Als je een basis interieur hebt, is het mooi om een gekleurde pot te nemen. Misschien wel twee, zodat je ze symmetrisch kun neerzetten. Dat kan bijvoorbeeld bij de deur zijn of misschien wel gewoon naast de bank. Er zijn zoveel combinaties mogelijk met planten, boompjes en mooie potten. Je kunt eigenlijk gewoon het beste een tuincentrum ingaan en daar een tijdje rond lopen om te kijken welke stijl bij je past. Planten voor binnen verschillen namelijk ook erg van elkaar.

Kleine potjes met plantjes zijn ook altijd leuk. Je kunt bijvoorbeeld kruiden op het aanrecht zetten in mooie bruine stenen potten. Deze plantjes staan er dan niet alleen voor de sier, maar ze zijn ook nog bruikbaar. Eigenlijk heeft het dus alleen maar voordelen om een plant of een boompje met een mooie pot er om heen in huis te halen.

 

bak bak2 bak3 bak4 bak5 bak6 bak7 bak8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider