Dutch Design Week

Dutch Design Week

Ook al hebben we nog maar ruim een week te gaan van oktober, is dit toch leuk om te weten en misschien zelfs nog te doen.

Elk jaar opnieuw is oktober de woonmaand van het jaar. In deze maand zijn er allerlei leuke activiteiten te doen die te maken hebben met wonen. Denk aan zelf bouwen, binnen kijken bij huizen, de nationale huizennacht, etc. Dit gebeurt in verschillende steden door het hele land. Ook zijn er diverse beurzen en events te bezoeken.

Zo ook in Eindhoven. Daar is van 18 oktober t/m 16 oktober de Dutch Design Week. Tijdens deze week zijn er ongelofelijk veel activiteiten te doen. Dit betreft niet alleen woondingetjes, maar ook muziek, fashion, kunst, techniek, business, verbouwingen, socializen, vormgeving, lifestyle, eten en drinken en ga zo maar door. Het eigenlijk een soort bijeenkomst gericht op een specifiek onderwerp. Sommige onderdelen zijn feestjes en lekker borrelen. Je kan er van alles doen en vinden. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten te doen.

Alles wat we hierboven hebben genoemd, is natuurlijk allemaal van Nederlandse ondernemingen. De titel van de organisatie zegt het eigenlijk al: Dutch Design Week. Er zijn alleen maar Nederlanders die hun kunst of hun zaak promoten. Natuurlijk zullen er ook heel veel Engelssprekende bezoekers komen. Maar de designers zijn vrij wel allemaal Nederlands. Nog een stukje Hollandse Glorie erbij, wij zijn er trots op.

Kijk voor het programma en de resterende activiteiten op hun site.

10469916_785480531510692_2958258949601402573_n campaign_image2014 ddw

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider