DIY interieur

DIY interieur

IKEA, Kwantum, Karwei, Leen Bakker, Bloomingville en HAY zijn allemaal bekende merken en winkels die meubels en woonaccessoires verkopen. Er zijn winkels waar je heel voordelig spulletjes koopt en winkels waar je iets meer kwijt bent. Maar wat natuurlijk ook een optie is, is dingen zelf maken! In dit artikel zetten wij een paar leuke DIY ideeën onder elkaar die jij toe kunt passen in je eigen interieur.

diy

Kledingrek
Zelf een kledingrek maken is helemaal niet zo lastig! Met deze DIY heb jij binnen not time een landelijke kledingrek in je eigen slaapkamer hangen! Op onze website staat een DIY over hoe je dit precies voor elkaar krijgt.

 

diy1

Driehoek planken aan de muur
Rechte planken kent iedereen wel, en veel mensen hebben deze aan de muur hangen. Kies voor driehoekige planken en maak je huis net iets specialer en unieker. Hier lees je precies hoe je deze driehoek kastjes maakt. Maak je er meerdere, dan kan je een leuk patroon creëren op de muur!

diy2

Takken in lijst
Nog een DIY die super staat in een landelijk interieur! Takken horen gewoon echt bij een landelijk interieur en met deze DIY haal je ze zo in huis.

 

diy3

 

Foto’s rond de deur
Deze DIY is heel simpel, je hebt niet eens echt een tutorial nodig. Verzamel mooie foto’s, posters en bladzijdes uit tijdschriften en hang die met poster putti op rondom de deur.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider