Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Keukens zijn er in alle soorten en maten en voor elke interieurstijl. je hebt enorme grote keukens in een landelijke stijl of juist kleine knusse keukentjes. Alles kan. Helemaal leuk is om met een paar kleine veranderingen je keuken helemaal eigen te maken. In deze post vind je een paar leuke DIY’s en ideeën voor in de keuken.

Bar
Een bar voor in de keuken staat super chique en geeft je keuken een leuk extraatje. Voor een bar in de keuken heb niet niet eens perse een grote keuken nodig. Je kunt de bar combineren met je aanrecht, dit bespaart ruimte en maakt een bar ook voor een kleine keuken mogelijk.

Krijtmuur
Verf een muur of een deel van de muur in de keuken met krijtverf. Je kunt deze muur nu gebruiken als boodschappenlijstje, voor een weekmenu of om leuke recepten op te schrijven. Een muur met krijttekeningen of quotes maakt jouw keuken super origineel.

Kruiden
Wanneer je gedroogde kruiden overgooit in leuke potjes kan je deze in het zicht zetten in de keuken. Plak stickers op de potjes met de namen van kruiden of verf met krijtverf een vlak op de potten en schrijf hier met krijt de naam op. Je kan ook verse kruiden kopen en deze in leuke potjes tentoonstellen in de keuken. Ziet er leuk uit en je hebt meteen kruiden om mee te koken!

keuken-inspiratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider