Hanglamp groot

Hanglamp groot

Net als in de mode zijn er ook trends op het gebied van interieur. Misschien heb  je wel gemerkt dat het ene moment de ene interieurstijl heel populair is, en twee jaar later zie je een andere interieurstijl weer in alle woonmagazine’s en op alle interieurblogs terug. Ook meubels zijn soms verbonden aan verschillende soorten trends. En misschien denk je er niet meteen aan bij het horen van het woord trend, maar ook op het gebied van verlichting zijn er verschillende trends te spotten!

Het is een tijdje heel hip geweest om gekleurde lampen in de woonkamer te hebben staan en momenteel is de minimalistische gloeilamp ook erg populair maar dit is niet alles. Voor de mensen voor wie een industriële, kleine gloeilamp niks vinden hebben we goed nieuws, want ook een grote lamp in de vorm van een halve bol is een trend op het gebied van verlichting. Deze grote lamp heeft vaak een moderne en minimalistische uitstraling en valt door de grootte enorm op. Het is dus een echte eye catcher in het interieur!

De lamp is in veel verschillende kleuren en materialen te koop. Vooral populair zijn de lampen die aan de buitenkant in plaats van heet glanzend juist dof zijn. Er zijn ook veel exemplaren die een aparte, opvallende kleur aan de binnenkant hebben, dit valt extra op!

bol

bol1

bol2

bol3

bol4

bol5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider