Smaragdgroen

Smaragdgroen

Smaragdgroen was de kleur van het jaar 2013. Maar dat betekent niet dat we dit in 2014 niet meer kunnen gebruiken voor onze inrichting. Als je een manier zoekt om je kamer op te frissen moet je zeker kiezen voor de kleur smaragdgroen. Hieronder hebben we wat voorbeelden hoe je de kleur kan toevoegen aan je interieur.

Emerald-Green-AccessoriesWat dacht je van smaragdgroen glaswerk? Het is een klassieke retro kleur en niet erg lastig te vinden. Smaragdgroen is al een lange tijd bekend maar toch kan een ruimte er chique en modern uitzien door deze kleur.

Emerald-Green-WallsAls je echt van smaragdgroen houdt kan je ook gewoon je hele muur verven. Rijke en luxe, door deze muren creëer je een erg moderne ruimte. Het gaat ook nog eens prachtig met andere opvallende kleuren.

Emerald-Green-bathroomMisschien vindt je de kleur smaragdgroen wel mooi, maar ben je meer van het minimale. Dan kan je natuurlijk kiezen voor een witte ruimte gecombineerd met smaragdgroene meubelen.

Emerald-Green-ChairsWat echt een mooie uitstraling geeft is de kleur smaragdgroen in een donkere tint en verwerkt in suède. Kijk eens hoe mooi het eruitziet op de foto hierboven. Erg mooi hierbij zijn donkere aardse tinten.

Emerald-Green-PillowsEn voor degenen die de kleur nog niet erg aandurven ka je natuurlijk ook gewoon één of twee kussens toevoegen. Ook erg mooi!

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider