Voorbeelden mozaïek

Voorbeelden mozaïek

Mozaiek is getransformeerd naar kleine dingen in het huis naar grote hoeveelheden in het interieur. En wat krijg je dan als resultaat? Iets trendy en kleurrijk, plus een makkelijke manier om je interieur te vernieuwen. Wij hebben een aantal voorbeelden op wat voor manieren je mozaïek kan gebruiken in huis.

mosaic-feelMozaïek hoeft niet binnen bepaalde lijnen of patronen te blijven. Mooie patronen en foto’s kunnen gemaakt worden met mozaïek, zoals hier op deze foto. Het hangt af van je fantasie.

mosaic-art-designDe schoonheid van mozaïek als een kunst-functie in een kamer is dat het het middelpunt van de aandacht is. Dit kan zo worden gecombineerd met kleinere uitbarstingen mozaïek in de kamer.

metalic-mosaic-tilesMozaiek spiegels voegen een zeer helder en modern tintje toe aan een kamer. Ook al gebruik je een klein deel van de kamer met mozaïek, het kan als snel de eye catcher worden. Als je een saaie inrichting hebt kan dit het weer levendig maken.

mosaic-design-bathroomJe mozaïek hoeft niet pers op de vloeren of op de muur te staan. Je kan ook makkelijk je plafond versieren met mozaïek. Dit maakt een ruimte elegant en modieus.

outdoor-mosaicMozaiek hoeft niet leen te bestaan uit tegels. Als je buiten mozaïek wilt aanbrengen kan dat ook door middel van steentjes. Dit is een prachtige en creatieve manier om je tuin te vernieuwen.

geometric-patternsOok is het een leuk idee om mozaïek aan te passen in patronen, zoals hier in de badkamer.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider