Leren banken

Leren banken

Natuurlijke materialen zijn nu erg populair bij mooie inrichtingen. Leer is een materiaal dat eigenlijk overal voor wordt gebruikt. Voor accessoires, meubels maar soms zelfs aan de muur. Een leren bank is een gaaf meubel. Leer gaat namelijk lang mee, het wordt alleen maar mooier met de tijd en het past in elk interieur. Er zijn namelijk super veel soorten leren banken. Vooral de leren banken met strakke lijnen zijn nu erg in trek. Deze banken worden dan meestal gecombineerd met gezellig kussens of een mooie schapenvacht. Daardoor krijg je een mooie combinatie van strak en gezellig.

Op de afbeeldingen hier onder kun je wel zien dat je veel verschillende kanten op kunt met een leren bank. Het handige van een bruine leren bank is dat er veel kleuren bij passen. Koele kleuren passen goed bij bruin, omdat bruin bij de warme kleuren hoort. Meestal is het contrast tussen koele en warme kleuren erg mooi. Meestal zijn banken van glad leer, maar nu zie je steeds meer banken van suède. Super lekker zacht en het staat heel erg mooi. Een nadeel van suède is alleen wel dat het sneller slijt en het wordt minder mooi oud dan glad leer.

Andere natuurlijke materialen zoals riet, touw en misschien gewoon wel planten passen ook goed bij leer. Op de eerste afbeelding zie bijvoorbeeld alleen een tak in een vaas staan. Dat geeft meteen al veel meer sfeer. Op de tweede afbeelding staan gezellige cactussen. Deze planten geven weer een veel stoerdere sfeer.

leer leer2 leer3 leer4 leer5 leer6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider