10 jaar zelfbouw Rotterdam

10 jaar zelfbouw Rotterdam

Rotterdam is, naar onze mening, één van de leukste steden om te shoppen. Leuke winkels die lekker groot zijn, hoge en moderne gebouwen, de Erasmusbrug… Wij houden ervan. Dit jaar bestaat het zelfbouwen in Rotterdam 10 jaar. Tijd om een keer niet te gaan shoppen, maar te gaan binnenkijken en bewonderen.

De gemeente van Rotterdam stond 10 jaar geleden aan het begin van het concept Klushuizen. Nu zijn 246 woningen Klushuizen geworden. Dit waren eerst ruim 500 oude woningen. De tentoonstelling ”10 jaar Zelfbouw” kijkt terug op alle bijzonder woningen en verhalen én er wordt gekeken naar de toekomst van de zelfbouw in Rotterdam.

De expositie vindt plaats in het verhalenhuis Belvédère. Dit is een pand omringt door zelfbouw huizen op Katendrecht.

Inmiddels zijn er honderden klushuizen droomhuizen geworden. Dit kan je komen bewonderen vanaf zondag 16 november in Rotterdam. Je kan verschillende projecten komen bekijken en ontdek de vele verhalen die schuil gaan achter elke opgelapte deur. De expositie wordt om 14.00 uur geopend en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als je hier bij wilt zijn, moet je je voor 6 november aanmelden. de expositie is verder geheel gratis en is te zien tot 16 januari 2015.

Kijk op de site voor de openingstijden, locatie en bereikbaarheid en meer informatie over de tentoonstelling.

2014_Rotterdam2 banner zelfbouw.bmp Belvedere Rotterdam logo

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider