Decoratie met fotolijstjes

Decoratie met fotolijstjes

Met fotolijstjes kun je super veel leuke dingen doen om je huis gezelliger te maken. Je kunt er gewoon foto’s in doen zoals het hoort, en ze dan ophangen maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Op de eerste afbeelding hier onder zie je bijvoorbeeld allemaal verschillende witte lijsten hangen in een witte gang. Deze lijsten zijn niet gevuld waardoor er een apart effect ontstaat. Het gaat in dit geval dus alleen om de lijsten en niet om wat er in zit. Deze manier van decoreren kun je ook proberen met allemaal verschillende lijsten.

Verschillende vormen maar ook verschillende kleuren. Hier door wordt het geheel vrolijker en iets speelser. Wanneer je één of twee kleuren gebruikt wordt het snel te net of juist erg saai. Als je wel foto’s in je fotolijstjes wilt hebben, is het leuk om dit op een originele manier te doen. Je kunt bijvoorbeeld draadjes spannen in de lijst en daar een fotootje aan hangen met een wasknijpertje. Het is opvallend en anders dan anders.

Je kunt natuurlijk ook altijd voor de ‘gewone’ manier gaan en gewoon foto’s in de lijstjes stoppen. Het is wel leuk om dan verschillende soorten te gebruiken en dan bijvoorbeeld je hele wand te benutten voor een grote fotocollage.

foto foto2 foto3 foto4 foto5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider