Gele slaapkamer

Gele slaapkamer

Slaapkamers zijn meestal erg basic en rustig, maar je kunt het ook extra vrolijk maken. Dat kun je bijvoorbeeld doen door je kamer in te richten met gele details. Je hoeft natuurlijk niet meteen een super felle kamer te nemen, maar geel kan in een slaapkamer juist heel goed staan. Het hoeft niet altijd rustgevend paars, of saai grijs te zijn. Gele details maken je kamer warm, levendig en gezellig.

Op de afbeeldingen hier onder kun je zien dat je ook een basic kamer kunt kiezen, maar met een paar kleine gele dingetjes. Een krukje, nachtkastje of een gele lamp zijn voorbeelden van dingen die erg leuk zijn. Kleuren die goed bij geel passen zijn blauw, groen, bruin en grijs. Wit past eigenlijk overal bij, dus ook bij geel maar dan wordt het wel erg flets. Het is handiger om er dan een donkere kleur bij te doen. Je zou bijvoorbeeld donkergrijze gordijnen kunnen nemen. Dan is je kamer meteen lekker donker als je wilt slapen.

Als je toch niet zo van geel houdt, maar wel gezelligheid in je slaapkamer wilt is een schilderij ook nog een optie. Een schilderij met bijvoorbeeld gele bomen of een zonsondergang is erg rustgevend maar het geeft ook gezelligheid terwijl het maar een klein item is. Erg handig, en het hoeft ook nog niet eens erg duur te zijn. Een voorbeeld zie je op de laatste afbeelding hier onder. Een schilderij boven je bed straat trouwens altijd mooi.

geel geel2 geel3 geel4 geel5 geel6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider