Led verlichting slinger

Led verlichting slinger

Nu het halverwege december is hangen bij veel mensen de led lichtjes waarschijnlijk in de kerstboom hangen. Maar ook als de feestdagen voorbij zijn, de kerstboom op straat staat en de kerstballen en de slingers alweer op zolder zijn opgeborgen kun je de led lampjes gewoon nog in huis houden.

Alhoewel de led lampjes door veel geassocieerd worden met kerstmis en alles om deze feestdagen heen zijn de lampjes het hele jaar door leuk te gebruiken! In de winter wordt het eerder donker buiten en niks is dan leuker dan een paar gezellige sfeerlichtjes in de woonkamer, slaapkamer of in de hal. In de zomer zijn deze lampjes juist weer heel erg leuk om op te hangen in de tuin of aan het balkon.

Binnenshuis kunnen de lampjes eigenlijk wel in alle kamers en op alle plekken. In de slaapkamer is het het populairst om de lampjes rond de spijlen van een bed te wikkelen, als je geen spijlen hebt kun je ze over het hoofdeinde draperen. Wat je ook vaak ziet is dat de lampjes in een gedrapeerde vorm aan de muur worden opgehangen of dat er ballonnen lampjes in een hoek van de kamer worden gehangen. Deze laatste twee opties zijn ook de opties die veel mensen gebruiken voor het ophangen van lampjes in de woonkamer en de hal.

led

led1

led2

led3

led4

led5

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider