Mode decoration interieur

Mode decoration interieur

Steeds vaker gunnen grote fashion bloggers ons een kijken in hun huis of appartement. En het valt op dat veel fashion bloggers niet alleen talent hebben op het gebied van mode, maar ook het een en ander van interieur afweten. Dee mooiste inrichten en woonaccessoires komen voorbij, en natuurlijk kun jij aspecten hiervan ook terug laten komen in jouw eigen interieur! Zelfs als je nog thuis woont of alleen een studentenkamertje hebt kun je leuke mode decoraties toevoegen aan jouw kamer.

Dienblad met kleine spulletjes
Heb jij nog ergens een flesje parfum in een la of een kast liggen? Haal deze er dan snel uit! Een parfumflesje kan namelijk heel goed als decoratie dienen omdat de verpakking er vaak mooi en stijlvol uitziet. Andere leuke en modieuze dingen die je op een mooi dienblad of een groot bord kan zetten zijn kaarsjes, cactussen, kleine vaasjes, sieraden of cosmetica.

Fashion boeken
Een andere leuke modieuze decoratie zijn fashion boeken. Dus bijvoorbeeld koffietafel boeken van bekende designers en merken zoals Chanel en Louis Vuitton, modellen of stylisten. Met deze boeken laat je ook in je interieur jouw passie voor mode zien.

Kleding- of sieradenrek
Een kledingrek is misschien niet zo’n goed idee in de woonkamer, maar op je slaapkamer of op een studentenkamer staat een kledingrek wel weer heel leuk. Op dit rek kun je de mooiste en de meest bijzondere items uit jouw garderobe hangen. Als je geen ruimte hebt voor een heel kledingrek is een sieradenrek ook een leuk idee.

fashion

fashion1

fashion2

fashion3

fashion4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider