Kledingrek slaapkamer

Kledingrek slaapkamer

De meest bekende manier om kleding op te bergen is natuurlijk in de kast. maar sommige kledingstukken zijn nu eenmaal zo mooi dat je ze niet in de donkere kast wilt verstoppen. Deze kledingstukken wil je misschien wel als het ware tentoonstellen in jouw slaapkamer of studentenkamer. De beste manier om dit te doen is door middel van een kledingrek. Op dit rek kan jij je mooiste blouses, jurken en jasjes kwijt, en voegen ze ook nog eens iets toe aan de inrichting van je slaapkamer.

Als je een kledingrek gaat kiezen zul je erachter komen dat er heel veel keuze is in kledingrekken. Het is heel goed mogelijk om het kledingrek af te stemmen op de inrichting van de kamer. Heb jij bijvoorbeeld een landelijke of natuurlijk interieur, dan is een kledingrek gemaakt van een tak bijvoorbeeld een heel leuk idee. Voor een industriële kamer is een kledingrek gemaakt van pijpleidingen heel geschikt.

Ook heb je nog de keuze of je het kledingrek koopt, of dat je hem zelf maakt. Het ene kledingrek is makkelijker te maken dan de andere, dus als je een kledingrek met meerdere verdiepingen en een ingebouwd sieradenrek wilt maar zelf niet zo handig bent is het misschien handiger om er eentje te kopen.

kleding

kleding1

kleding2

kleding3

kleding4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider