Gekleurde bank combineren

Gekleurde bank combineren

Een mooi fel gekleurd meubel kan erg mooi staan in je interieur, maar hoe moet je dat eigenlijk combineren? Het lijkt vaak lastiger dan het eigenlijk is. Het is jammer dat veel mensen geen gekleurde meubels kopen omdat het onhandig lijkt bij het inrichten van je huis. Een gekleurd meubel en dan vooral een bank kan zo veel sfeer brengen in je huis. Omdat de bank vaak een groot meubel is, bepaalt het ook heel erg de stijl en de sfeer in je huis.

Door de juiste kleur te kiezen kun je je huis prachtig en vooral op jouw manier inrichten. Op de afbeeldingen hier onder kun je heel erg goed zien hoe de kleur van de bank voor een bepaalde uitstraling kan zorgen. Als je voor een opvallend gekleurde bank kiest, is het wel heel erg mooi om vooral de vloer heel erg basic te houden. Het beste is als je voor een houten vloer kiest en dan voor een neutrale kleur. Op deze manier komt de kleur van de bank het beste tot zijn recht.

De muren kun je ook basic houden, bijvoorbeeld wit of grijs maar een kleurtje zou ook kunnen. Dat kun je goed zien op de afbeelding met de roze en de rode bank. Een kleur achter de bank kan soms juist erg mooi zijn omdat het de kleur van de bank dan weer kan versterken.

bank6 bank5 bank4 bank3  Furniture shoot

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider