Industriële slaapkamer

Industriële slaapkamer

Voor de woonkamer is de industriële stijl al heel erg populair, maar voor de slaapkamer wordt deze stijl nog maar weinig gebruikt. Veel mensen neigen voor de slaapkamer toch vaak naar lichte kleuren, en een industrieel interieur heeft vaak wel wat donkere elementen. Maar dit betekent niet dat deze woonstijl niet in de slaapkamer kan worden gebruikt! Met de tips hieronder heb jij in no time een industriële slaapkamer.

Materiaalkeuze is heel erg belangrijk in een industriële slaapkamer. In de industriële woonstijl wordt er veel gebruik gemaakt van materialen die er verweerd uitzien omdat de stijl streeft naar een kamer met een sfeer alsof je in een verlaten fabriek of ander pand bent. Qua materiaal kun je denken aan beton, steen, verweerd hout en metaal. Helemaal goed is als je een betonnen, houten of stenen muur in de kamer hebt. Deze muren geven de kamer meteen de juiste sfeer. Heb je niet zo’n muur in huis, niet getreurd. Er zijn heel veel winkels die behang met de print van deze materialen verkopen!

Qua kleur kun je veel kanten op, zolang de basis maar bestaat uit wit, grijs of bruin. Dit zijn typische industriële kleuren. Pastelkleuren of neonkleuren kom je niet zo vaak tegen in deze stijl. Op het gebied van woonaccessoires kun je het beste kiezen voor industriële lampen of metalen decoraties.

 

indus2

indus3

indus4

indus5

 

indus1

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider