Lampionnen decoratie

Lampionnen decoratie

In dit bericht bedoelen we met lampionnen niet de knutselwerkjes die je misschien vroeger wel hebt gemaakt voor Sint Maarten, maar de decoratieve papieren lampionnen. Deze lampionnen kun je heel goed in en om het huis heen als decoratie gebruiken. Vaak hebben de lampionnen een lichtje aan de binnenkant waardoor het de ruimte ook nog eens een gezellige en knusse uitstraling geeft, ideaal dus voor deze tijd van het jaar.

Er zijn verschillende soorten lampionnen te koop. De vorm die het bekendst in op het gebied van decoratie is de slinger met lampionnetjes eraan waar lampjes in zitten. Deze slingers kun je op verschillende plekken in huis ophangen zoals bijvoorbeeld inde slaapkamer, woonkamer of op het balkon of in de tuin.

Er zijn ook grote lampen te koop in de vorm van lampionnen, deze grote lampion lampen staan enorm leuk boven de eettafel of in de woonkamer. Een grote lamp zorgt voor een leuk statement in de woonkamer.

Niet alle lampionnen hebben lichtjes of een lamp aan de binnenkant. Wat vaak voorkomt is dat mensen de lampionnen zonder lichtjes in groepjes bij elkaar hangen en ergens in de woon- of slaapkamer aan het plafond hanger ter decoratie. Deze lampionnen kunnen een leuk kleuraccent zijn in de kamer.

lampion

lampion1

lampion2

lampion3

lampion4

lampion5

lampion6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider