Ladekasten

Ladekasten

Een ladekast is een item dat je niet kunt missen in je huis. Een ladekast kun je namelijk in elke kamer zetten en je kunt het overal voor gebruiken. Er zijn zo enorm veel soorten dat je altijd wel iets leuks kunt vinden. Een ladekastje met allemaal kleine laatjes is bijvoorbeeld erg grappig. Dat ziet er vooral heel erg leuk uit, het is alleen niet heel handig. Een ladekast met drie of vier grote lades is handig voor kleding of beddengoed. Het handige van ladekasten is ook dat ze heel erg lang mee gaan omdat ze bijna altijd van hout zijn. Er zijn bijvoorbeeld ook erg veel vintage ladekastjes te vinden. Deze katjes hebben dan super gave grepen of knoppen en schattige pootjes.

Als je een erg nieuw ladekastje hebt, is het leuk om daar antieke of juist erg gekleurde knoppen aan te zetten. Het wordt op deze manier juist weer erg uniek. Je kunt mooie knoppen in elke woonwinkel kopen, maar ook via internet. Het is gelukkig niet zo moeilijk om ze te bevestigen, en het geeft meteen een heel ander beeld van je kastje.

Een klein ladekastje kun je makkelijk gebruiken als nachtkastje. Dan kun je je spulletjes opbergen en ligt niet alles los naast je bed. Het ziet er ook nog gezellig uit. Sommige kastenmerken hebben meerdere maten ladekasten. Als je bijvoorbeeld kasten voor je slaapkamer gaat kopen is het wel leuk om de kasten dan allemaal in de zelfde stijl te nemen, maar dan gewoon in een andere maat.

ladekast ladekast2 ladekast3 ladekast4 ladekast5 ladekast6 ladekast7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 2 reacties op dit blog
  1. Michaela op 9:51 am

    Ladekastjes zijn inderdaad onbreekbaar! Ik moet binnenkort weer op zoektocht naar een paar nieuwe 🙂

  2. Cherelle op 9:57 am

    Ladekasten maken een kamer écht af, ze hebben gewoon iets ‘vintage’-achtig! X