Vintage meubels slaapkamer

Vintage meubels slaapkamer

Vintage stijl in je inrichting is super populair. Oude spulletjes en grappige accessoires kunnen je slaapkamer makkelijk veranderen in een gezellige en originele slaapkamer. Als je slim bent kun je deze spulletjes ook nog erg goedkoop vinden. Je kunt dus op een goedkope en leuke manier je kamer een make over geven. Een vintage bed is bijvoorbeeld super gaaf. Je moet dan wel bedenken dat je misschien een nieuwe boden nodig hebt, want een doorgezakte bodem is echt helemaal niks. Het gaat vooral om het hoofdeind en het voeteneind. Meestal zijn vintage bedden van hout of ijzer. Op de foto´s hier onder zijn daar een paar voorbeelden van te zien.

Er zijn ook erg veel leuke vintage accessoires te vinden zoals tafeltjes, kastjes of stoeltjes. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf maken, met bijvoorbeeld een oude koffer. Daar hoef je dan alleen nog maar pootjes onder te zetten. Dit leuke exemplaar zie je op de afbeelding hier onder. Een vintage spiegel is ook erg gaaf. Dat geeft erg veel sfeer, en het is ook nog eens heel erg handig. Vooral erg grote spiegels zijn mooi.

Je hebt natuurlijk ook nog allemaal leuke kleine spulletjes zoals een oude radio, krukjes, grappige kledingstukken zoals hoedjes, en oude dozen. Het is ook erg grappig om gordijnen en beddengoed te hebben met een ouderwets printje. Meestal zijn dat bloemen of ruitjes. In ieder geval zijn deze items erg fel gekleurd. Dat is alleen maar gezellig, maar zorg er dan wel voor dat je ook basic meubels hebt of basic muren zodat het niet een te bonte bedoeling wordt.

vintageslaapkamer vintageslaapkamer2 vintageslaapkamer3 vintageslaapkamer4 vintageslaapkamer5 vintageslaapkamer6 vintageslaapkamer7 vintageslaapkamer8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider