Kussens in verschillende stijlen

Kussens in verschillende stijlen

Als je maar een klein budget hebt om je hele huid of studentenkamer mee in te richten wil je niet massa’s geld uitgeven aan woonaccessoires. Een huis met helemaal geen woonaccessoires ziet er alleen vaak weer erg saai uit, tenzij je natuurlijk wel houdt van een heel minimalistische stijl. Gelukkig zijn er ook genoeg budget winkels met leuke woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld Xenos!

 

xenos

 

In het assortiment van Xenos is er enorm veel keuze voor de liefhebber van de landelijke interieurstijl. Er zijn kussens met een gevlochten wol patroon zoals hierboven in de kleuren wit en een grijsbruine kleur, kussen die bedrukt zijn met een foto van hout en leuke kussens met dierlijke aspecten zoals het kussen met de vogels hierboven. De vierkante kussens kosten tussen de €4,99 en €5,99 per stuk.

xenos1

 

Deze gezellige kussens met een Oosters patroon geven de kamer kleur en sfeer. De rechthoekige kussens zijn €4,99 per stuk, de vierkante variant zijn €5,99. De kussens zijn in twee verschillende kleursamenstellingen beschikbaar, een paars/blauw/groene combinatie en een roze/rood/groene combinatie. In het assortiment van Xenos vind je ook een tafelkleed met dit patroon.

xenos2

 

Deze schattige kussentjes zijn perfect voor op een meisjesachtige slaapkamer of een liefelijke kamer met vintage woonaccessoires. Voor deze leuke kussens ben je €6,99 per stuk kwijt, maar ze zijn dan ook 43×43 cm groot!

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider