Handdoeken opbergen

Handdoeken opbergen

Handdoeken liggen vaak rommelig opgevouwen of opgestapeld op een krukje of in een kastje. Misschien hangen ze zelfs wel door het hele huis of zijn ze verstop in een linnenkast. Er zijn eigenlijk heel erg veel leuke en handige manieren waarop je handdoeken kunt opbergen. Je kunt je badkamer juist gezelliger maken met handdoeken! Een van de belangrijkste dingen bij het handdoeken opbergen is dat je handdoeken er wel een beetje fris en gezellig uitzien. Het is natuurlijk niet leuk om je tientallen jaren oude handdoeken te showen aan een mooi houten rek.

Handdoeken oprollen

Handdoeken kun je vaak super makkelijk een mooi oprollen. Een voorbeeld daarvan zie je hier onder. Je kunt verschillende kleuren handdoeken in een mooi houten of ijzeren kratje oprollen en neerzetten. Dat ziet er mooi en verzorgd uit en de mand is een mooie accessoire. Oprollen ziet er vaak netter uit dan opvouwen en het is ook nog veel makkelijker.
opgerolde handdoek badkamer voorbeelden

Handdoeken ophangen badkamer

Je kunt je handdoeken ook ophangen aan mooie rekjes in je badkamer. Ze drogen dan beter en het ziet er gezellig uit. Je zou ook een mand of een kratje aan de muur kunnen hangen en daar de nieuwe handdoeken in stoppen. Er staat op deze manier geen kastje of krukje in de weg en je muur is meteen gevuld. Op onderstaande foto’s kun je zien hoe dit van toegevoegde waarde is voor jouw badkamer.

handdoek oprollen mandje
handdoek opbergen hangmand
opgerolde handdoek opbergen designstang
handdoeken opvouwen of oprollen
handdoeken ophangen
handdoeken opbergen badkamer

Handdoeken opbergen door opvouwen of oprollen

Wanneer je gaat kiezen of je jouw handdoeken gevouwen of opgerold gaat opbergen, is vaak de ruimte doorslaggevend. Heb je voldoende ruimte om de handdoeken op te rollen, dan ziet dit er vaak opgeruimder en gezellig uit. Maar net als bij heel veel interieur stijlen is de persoonlijke smaak. Door bovenstaande inspirerende voorbeelden heb je een goed beeld gekregen wat er mogelijk is bij het handdoeken opbergen op een stijlvolle manier.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider