Kerstverlichting: de nieuwste trends en ideeën voor extra sfeer

Kerstverlichting: de nieuwste trends en ideeën voor extra sfeer

Kerstverlichting: veel extra sfeer in huis
In de vaak wat donkere en voor sommige mensen wat sombere dagen rond kerst is het natuurlijk uiterst prettig om een (extra) zonnetje in huis te hebben. Dat kun je op een goede manier doen met stijlvolle en sfeervolle kerstverlichting, al dan niet met een kerstboom of andere attributen erbij. Met kerstverlichting decoreer je jouw huis precies in de sfeer die je wilt hebben. Je kiest jouw ideale lichtkleuren zelf uit, maar natuurlijk ook het soort verlichting: kerststerren, lichtgordijnen, verlichte kerststallen, een veelkleurig hert met een stoere kerstman of fraaie en imponerende kersttakken. alles is mogelijk! Je vindt deze en nog veel meer andere soorten kerstverlichting in onze uitgebreide en voordelige webshop en stelt eenvoudig zelf jouw ideale verlichtingspakket voor komende kerst samen.

De nieuwste trends van het jaar 2017 voor kerstverlichting
Het is nu al bekend welke trends er dit jaar zijn rond kerstverlichting. In de eerste plaats is LED-verlichting helemaal hip dit jaar. Dus zorg dat je flink wat LED-lampjes in huis haalt voor de komende feestdagen. Het voordeel van LED-lampjes is dat ze veel energiezuiniger zijn dan gloeilampen: ze zijn wel tien keer zo zuinig, iets dat natuurlijk gunstig is voor je energierekening. Een energierekening die in de winter toch al hoog uitvalt, dus elke besparing is natuurlijk mooi meegenomen. Een ander voordeel van de populaire LED-verlichting is dat deze een stuk langer meegaat dan de traditionele gloeilampen van vroeger. LED-lampjes branden gemiddeld liefst 20.000 uur, dus je kunt er wel een paar jaar mee vooruit en koopt dus geen verlichting die je volgend jaar kerst alweer moet vervangen. Dat is wel zo voordelig!

Een tweede populaire verlichtingssoort voor kerstverlichting zijn lichtgevende dieren, zoals kleurige rendieren. We hebben het hier over lampen in de vorm van dieren, die uw interieur letterlijk en figuurlijk een enorme uitstraling geven. Als je van kleurige decoratie houdt, de gezelligheid in huis wilt verhogen en/of een blikvanger in je kamer wilt hebben om de aandacht van visite te trekken dan zijn rendieren een meer dan goede optie. Ook kun je jouw lichtgevende dieren natuurlijk goed in je tuin zetten. Zodat ook de buren er plezier van hebben. Of je zet jouw rendierverlichting of lichtgevende konijntjes voor de show achter het raam, zodat de buurt er ook profijt van heeft. Er zijn mogelijkheden genoeg dit jaar met alle trendy verlichtingsdieren die er op de markt verkrijgbaar zijn!

Een derde trend die de kerstsfeer deze winter gaat bepalen, is het gebruik van groene en donkere kleuren. Deze kleuren zijn dit jaar echt de standaard en moet je gewoon in huis hebben. De kleur groen is tegenwoordig populair in woningrichtingen. De natuurlijke kleur groen leent zich ook uitstekend voor kerstverlichting en kerststukjes. Natuurlijk scheelt het dat kerstbomen groen zijn, dus deze trendkleur past daar uitstekend bij. Ook de kleur donkerblauw is sterk in opkomst, specifiek de fraaie Denim Drift kleur die wel iets weg heeft van de kleur van jeans. Als je op zoek gaat naar kerstverlichting, ga je deze groene en donkerblauwe kleuren zeker terugvinden. Wees niet bang dat groen en blauw in kerstverlichting er niet uitzien, want ze contrasteren prachtig met de lichtkleur wit en bijvoorbeeld met bruinkleurige kerststukjes in huis. Verder passen blauw en groen als kleuren vrijwel altijd bij de meubels, stoelen en kasten, die je in de kamer hebt staan.

Net als andere jaren zijn in 2017 kerststerren en kleurige kersttakken populair, dat is een vierde trend alias rage die je deze kerst gaat merken. Vooral omdat je qua kleuren, grootte en breedte eindeloos kunt variëren met dit type kerstverlichting.

Een vijfde hot item gaan dit jaar kerstkaarsen of kerstwaxinelichtjes worden. Deze kaarsen zijn een uitstekend alternatief voor kerstverlichting en kun je ook prachtig in je eigen stijl en kleur decoreren. Je creëert er eenvoudig een nostalgische en huiselijke sfeer mee. De extra sfeer is al reden genoeg om kerstkaarsen te bestellen. Maar mocht ook nog eens de stroom uitvallen, dan is het natuurlijk sowieso handig om een voorraad kaarsen in huis te hebben.

Een zesde trend, zoals eigenlijk elk jaar met kerst, blijft de kerstboom met kerstverlichting via bijvoorbeeld lampjes. De kerstboom is van oudsher een symbool van nieuw leven, een nieuwe start en daarom elk jaar populair in de Nederlandse woonkamer. Maarten Luther zei al over de kerstboom dat deze de geboorte van Jezus van Nazareth symboliseert. Een prettige bijkomstigheid is dat een kerstboom groen van kleur is en dus past bij de trendkleur groen van dit jaar!

Een laatste populaire trend op het gebied van kerstverlichting in de komende kerstperiode is het maken van je eigen, unieke creaties. Deze zijn de komende kerst echt hot en met eigen ontwerpen onderscheid je je echt van anderen. Je kunt zelf iets moois ontwerpen voor de kerst. Als je creatief bent, is dit vaak geen probleem en kun je je gasten verrassen op originele kerstverlichting!

Maak je eigen lichtslinger
Ben je zelf creatief en wil je kerstverlichting maken die écht origineel is? Dan is een eigen lichtslinger maken een leuk en origineel idee. Je pakt een klerenhanger en je spuit die over met bronzen verf. Op een stuk karton teken je vervolgens de letters K, E, R, S, T. Waarna je ze één voor één uitknipt. En daarna hang je de letters via touwtjes met een uiteenlopende lengte, net zoals jij het wilt hebben, aan de bronzen kledinghanger. Je kunt de letters natuurlijk ook, voor een extra mooi effect, bijkleuren volgens je eigen smaak. Zorg dat je de letters visueel mooi over de kledinghanger verdeelt en hang jouw eigen creatie op een goed zichtbare plek in huis op, bijvoorbeeld voor het raam. Natuurlijk moet je wel zorgen dat jouw lichtslinger in de buurt van een stopcontact hangt, zodat je hem ook daadwerkelijk kunt aansluiten. Geniet van het resultaat, want mooiere kerstverlichting dan een lichtslinger is nauwelijks voorstelbaar.

Ons aanbod: soorten kerstverlichting
In onze webshop vind je alle soorten kerstverlichting en benodigdheden die je nodig hebt om de komende kerst bij de actuele trends aan te sluiten. Naast een ruim aanbod, bieden wij voordelige producten die snel en veilig geleverd worden. Ons aanbod bestaat uit een grote variatie aan kerstverlichting. Denk aan prachtige binnenverlichting, weerbestendige buitenverlichting, schitterend verlichte kerststallen, stoere kerstdieren, antieke en moderne kerstkandelaars (voor je kaarscreaties!) en natuurlijk kersttakken en lichtgordijnen. Maar ook voor reserve kerstlampjes, clusterverlichting en kerstlichtslangen kun je uitstekend online terecht.

Bestel jouw kerstverlichting nu online
Kerstverlichting moet je vanwege de grote populariteit echt op tijd bestellen. Want kerstlampjes, kerstversieringen, speciale kerstverlichting en natuurlijk ook kerstbomen zijn vaak snel uitverkocht. En een donkere kerst zonder sfeerverlichting is iets dat je jezelf en je geliefden niet wilt aandoen. Bestel daarom nu online de nieuwste verlichtingstrends van de kerst van 2017. Je doet dat heel gemakkelijk via de grote en voordelige online aanbieders, waar je zonder twijfel jouw ideale kerstverlichting gaat vinden.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door