Fotoslinger

Fotoslinger

Soms heb je zo’n enorm bijzondere periode in je leven. Je bent net getrouwd, je huis is gerenoveerd, je hebt een maand lang rondgereisd in Australië, je kleine gaat voor het eerst naar de basisschool of je rond eindelijk je studie af. Dat zijn momenten om bij stil te staan.

Mooie momenten gaan voorbij

Dat kan je natuurlijk op allerlei manieren doen, je kunt een housewarming organiseren als je huis na maanden verbouwd is, een etentje met je vrienden of je familie. Maar sommige momenten gaan ook zomaar voorbij. Terwijl je er hard voor hebt gestreden of lang mee bezig bent geweest. De toekomst van je leven is belangrijk, maar er zijn ook zoveel mooie momenten om op terug te kijken. Het blijkt zelfs dat je je meer tevreden voelt over jezelf als je af en toe bewust stil staat bij de mooie dingen die je hebt bereikt of meegemaakt. Alle reden om ze vast te houden!

 

Ereplekje

Om die momenten vast te blijven houden en ze niet te vergeten kun je ze een ereplekje geven in je interieur. Zoek een stuk of 60 foto’s uit, lekker met een warme beker chocolademelk op de bank, en bestel ze in 10×15 cm formaat. Neem een lang, mooi touw zoals bakkerstouw of grof touw, een mooi glimmend lint in de kleur van je bank kan natuurlijk ook, en hang de foto’s daar in chronologische volgorde aan. Dat kan simpel met plakband, maar mooier is om kleine knijpertjes te gebruiken. Hang de slinger door je woonkamer of kris kras langs de muur. Krijg je bezoek? Gegarandeerd dat ze als eerst naar je fotoslinger lopen en lachen om je maffe studentenfoto’s of zien hoe jij in Australië vlakbij een kangoeroe stond.

 

Speciale fotoslinger

Wil je de fotoslinger nog wat specialer maken? Knip de foto’s dan allemaal in een bepaalde vorm, of bestel de foto’s in het nostalgische polaroid formaat. Ook kan je tussen de foto’s kleine dingetjes hangen die met de foto’s te maken hebben zoals kleine souvenirs van een reis of een knuffeltje. Je kunt de foto’s ook afdrukken in zwart-wit en bevestigen met gekleurd tape voor een modern effect.

 

In je interieur

Je kunt de fotoslinger bevestigen op je toiletdeur, je laat hem dan van de ene naar de andere kant gaan. Ook de gang is favoriet, vooral als je een wat langere hal hebt. Je kunt de slinger dan langs de muur hangen. Heb je een klein stukje muur in je woonkamer die een beetje saai is? Hang de slinger dan van boven naar beneden! Wil je het helemaal speciaal maken? Hang dan een slinger met kleine (kerst)lampjes langs je fotoslinger. Let er dan wel op dat je lampjes kiest die niet te heet worden, zoals LED-lampjes.

 

Mooie herinneringen in huis

Natuurlijk heb je tegenwoordig Instagram en Facebook waarop iedereen je foto’s ziet. Door de fotoslinger haal je je fotogalerij analoog in huis en houd je de sfeer van de foto’s langer vast. Je hebt zo een eyecatcher in huis die zorgt voor gezelligheid en mooie herinneringen! Steeds als je de slinger ziet, denk je terug aan al die mooie momenten en krijg je vanzelf een glimlach op je gezicht.

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door