Grote klok woonkamer

Grote klok woonkamer

Een statement maken in de woonkamer kan op heel veel verschillende manier. Je kunt ervoor kiezen om de muur in een opvallende knalkleur te verven, een in het oog springende bank kopen of er juist voor zorgen dat de woonaccessoires hetgeen zijn dat mensen meteen opvalt als ze binnenlopen. Een grote klok in de woonkamer is een voorbeeld van een woonaccessoire als statement in de woonkamer. En met een grote klok bedoelen we er geen een met een diameter van 30 cm, nee dan bedoelen we echt 60 of 80 cm!

Grote klokken zijn  in verschillende stijlen verkrijgbaar omdat er natuurlijk ook woonkamers in verschillende stijlen zijn. Pas de stijl van de klok aan aan de stijl van de woonkamer, een vintage klok ziet er gek uit als de rest van de woonkamer strak en modern is. Het is wel opvallend dat de meeste grote klokken een beetje een vintage of antieke stijl hebben, waarschijnlijk komt dit doordat ouderwetse stationsklokken de inspiratie zijn geweest voor grote klokken. Als je ervoor kiest om een grote klok op te hangen is het aan te raden om, om de klok heen niet al te veel andere dingen op te hangen omdat anders de muur heel snel vol oogt.

klok

klok1

klok2

 

grote klok

 

1. Xenos, New York Antic look €69,99 Ø 72 cm, 2. Clayre & eef, wandklok Paris 1809 €122,50 Ø80, 3. Xenos, Westminister €69,99 Ø 72 cm, 4. Clayre & Eef, wandklok Paris 1807 €103,50 Ø80 cm

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider