H&M Home collectie

H&M Home collectie

Goedkope, Scandinavische, leuke woonaccessoires… Nee, we hebben het niet over het assortiment van Ikea, we hebben het over het nieuwe assortiment van H&M Home! De Zweedse modeketen is niet het enige kledingwinkel die een eigen interieurafdeling heeft, ook het Spaanse Zara heeft een home afdeling. De nieuwe collectie van H&M Home is gericht op de herfst en de winter, en wij kunnen niet wachten totdat we weg kunnen zakken in de zachte kussens en kaarsjes aan kunnen steken in de nieuwe waxinelichthouders.

H&M heeft goed op de trends op het interieurgebied gelet, trendkleuren zoals goud en koper zijn veelvoudig terug te vinden in de collectie en ook het landelijke thema met natuurlijke materialen zien we terug in de collectie. Van bepaalde producten van populaire merken als Bloomingville en FERM Living vind je bij H&M goedkopere varianten zoals een metalen mand en kussens in de vorm van dieren. Verder vind je in de collectie plaids, verschillende geurkaarsen, kaarsenhouders en kandelaars, tafeldecoraties en opbergpotjes en manden.

H&M Home is in de grotere H&M filialen te koop en via de webshop van H&M.

Wij hebben al behoorlijk wat items uit deze herfst en winter collectie van H&M of ons verlanglijstje gezet. Welke spullen zou jij maar al te graag toe voegen aan jouw interieur?

hm hm1 hm2 hm3

H&M

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider