Behang ideeën woonkamer

Behang ideeën woonkamer

Met een likje verf op de muur is niks mis. maar je kan zo veel meer doen in de woonkamer! Zeker nu er zoveel verschillende behangetjes in de winkels liggen, wat je ook bedenkt, er is een grote kans dat er ergens wel een winkel is die het voor je heeft!

In een landelijk interieur staat bijvoorbeeld een houten muur geweldig, maar bijna niemand heeft meer houten muren in huis en het betimmeren van een muur is nog best een klus. Behang is daarentegen veel minder werk, en laten er nou net verschillende winkels zijn die behang met een houten print verkopen! Via Behangwereld kan je verschillende soorten houten behang zoals sloophout, blank hout en zelfs behang met zwarte houten planken.

Ook voor de industriële woonkamer zijn er veel verschillende soorten behang die iets toevoegen aan de woonstijl zoals bijvoorbeeld een betonnen of stenen muur! Via Behangwereld is ook behang met verschillende soorten stenen te koop. Zo is er behang met baksteenmotief maar ook met slordige stenen in ongelijke vormen. Piet Boon heeft behang ontworpen wat op een betonnen muur lijkt, dit is ook ideaal voor de industriële woonkamer.

Via de website van Webprint kan je je eigen foto als behang laten afdrukken, persoonlijker en unieker kan je het niet krijgen!

behang

behang1

behang2

behang3

behang4

Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog
  1. Natasja op 5:17 pm

    oehh die eerste paar zijn super gaaf. Ik heb gewoon een neutrale (en saaie) witte muur :’)