Boekenkasten

Boekenkasten

De meeste mensen hebben een boekenkast. Meestal is dat gewoon een standaard witte of bruine kast waar een paar boeken in staan en misschien nog meer spulletjes. Maar je kunt eigenlijk zoveel meer doen met je kast dan je zou denken. Kijk maar eens op de foto’s hier onder. Een boekenkast in de vorm van een boom is toch super gaaf? Het geeft de kamer waarin hij staat meteen een hele andere sfeer en het is eigenlijk heel erg origineel. Er zijn echt niet zo veel mensen die ook een boomkast hebben. Deze kast kun je trouwens makkelijk zelf maken. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn om een origineel en vooral handig meubel in je huiskamer te hebben.

Je kunt een boekenkast ook op een basic manier origineel maken. Zo kun je bijvoorbeeld een boekenkast van pallets maken. Ook dit is helemaal niet moeilijk, en je gaat toch helemaal met de woontrends van nu mee. Veel mensen maken zelf meubels, en hout is een erg populair materiaal. Het nadeel van boekenkasten is alleen wel dat het snel rommelig wordt.

Als je dus veel spullen kwijt wilt in deze kast is het handig om de rest van de kamer strak in te richten. Als dat niet het geval is, kun je ook de mooiste boeken of de leukste spulletjes in je boekenkast zetten en de rest gewoon opbergen in andere kasten.Als je nog veel ruimte over hebt bij je trap, is een boekenkast een mooie opvulling. Op deze manier benut je alle ruimte en kun je ook nog heel erg veel spullen kwijt.

boekenkast boekenkast2 boekenkast3 boekenkast4 boekenkast5 boekenkast6 boekenkast7 boekenkast8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider