twijfelaars bedden

twijfelaars bedden

Een twijfelaar is meestal 120-140 cm breed en heeft eigenlijk veel voor- en nadelen. Het voordeel is dat een twijfelaar niet zo veel ruimte in neemt, maar dat je wel lekker breed kunt liggen. Nouja, als je alleen bent dan. Het nadeel is namelijk, dat als je met twee personen wilt slapen het meestal net te klein is. Het kan natuurlijk prima, maar het is zeker niet altijd comfortabel.

Soms is een twijfelaar juist heel erg handig, bijvoorbeeld als je kamer niet zo heel erg groot is. Het is dan zonde om alle ruimte te gebruiken voor een enorm bed. Als je voor een twijfelaar kiest, is het wel verstandig om met een paar dingen rekening te houden. Het is bijvoorbeeld super onhandig om een twijfelaar te nemen met opstaande randen. Als je dan wilt omdraaien of bewegen en je ligt net even krap, dan stoot je elke keer tegen die randen aan. Het is veel fijner om je matras juist hoger te hebben. Op deze manier lijkt het als of je meer ruimte hebt.

Er zijn heel erg veel leuke twijfelaars te koop. Je kunt er natuurlijk ook van alles bij kopen, zoals een leuk houten hoofddeel of voeteneind. Een twijfelaar meestal ook veel goedkoper dan een tweepersoonsbed, en soms is het gewoon zonde om een tweepersoonsbed aan te schaffen. Een twijfelaar is gewoon eventjes wennen, maar uiteindelijk zitten er toch heel erg vele voordelen aan. Je kunt bij de IKEA al een twijfelaar kopen voor ongeveer 30 euro. Leg er een heerlijk dik matras op met gezellige kussens en je hebt een perfect bed!

bed6

bed5

bed4

bed3

bed2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider