Kleuren badkamer

Kleuren badkamer

Een badkamer moet zorgen voor een fris en fruitig gevoel. De kleuren van de badkamer zijn daarbij erg belangrijk. Door een muur of accessoires een bepaalde kleur te geven, krijg je meteen een ander gevoel. De kleuren die goed in een badkamer passen zijn groen en blauw in combinatie met basiskleuren zoals wit, grijs en bruin. Deze combinaties zijn eigenlijk altijd goed en ze zorgen er voor dat je je sneller schoon, fris en ontspannen voelt.

Groen past er goed bij grijs en wit, blauw past juist weer beter bij bruin. Als je je badkamer opnieuw gaat inrichten en kiest voor een van deze combinaties is het wel belangrijk dat je dit doorvoert in je hele badkamer. Het zou namelijk jammer zijn als het rommelig en te kleurig wordt. Het is het handigste om het grootste deel van je badkamer een basiskleur te geven. Wit is daar erg geschikt voor. Je maakt dan de basismeubels zoals kastjes en krukjes grijs of bruin. De details en de gezellige accessoires maak je dan groen of blauw.

Gelukkig is dat erg makkelijk, want met een groene plant wordt je badkamer al veel gezelliger. Nu denk je misschien, een plant in de badkamer? Dat kan prima, en het staat erg gezellig. Kan natuurlijk een klein plantje zijn in de vensterbank, dan krijg je het effect al. Op de afbeeldingen hier onder zie je veel leuke voorbeelden. Gekleurde tegeltjes, leuke flesjes en handdoeken zijn makkelijk te realiseren en ze bepalen meteen de sfeer.

badkamer badkamer2 badkamer3 badkamer4 badkamer5 badkamer6 badkamer7

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider