Inrichten studio

Inrichten studio

Het inrichten van een studentenkamer is soms nog best moeilijk. Het wordt nog moeilijker als het ook nog een studio is. Een studio is super fijn, omdat je dan ook nog een eigen keukentje hebt maar het is wel moeilijker in te richten. Het is vooral belangrijk dat je alle ruimte benut. Meestal is een studio klein, maar heeft het vele functies. Twee verschillende hoeken zijn wel fijn als je een studio hebt. Ik heb het dan over een ‘slaaphoek’ en een ‘zithoek’ waar je ook kunt koken en eten.

Je kunt dit makkelijk zichtbaar maken door bijvoorbeeld een kleed neer te leggen. Dit is dan meteen een soort afscheiding. Als je het nog zichtbaarder wilt maken zou je ook een lage kast kunnen neerzetten met een tafel er tegen aan. De lage kast is dan de afscheiding en je kunt aan de ene kant eten en aan de andere kant slapen. Een kast is altijd handig in je studio want dan kun je lekker veel spulletjes opruimen.

Het is ook erg handig om op andere manieren opbergruimte te creƫren, zoals leuke hangmeubels. Het moet natuurlijk niet te vol worden maar je servies en je pannen moeten wel ergens staan. Het is echt niet fijn als al je kookspullen zo ongeveer op je nachtkastje liggen. Let dus goed op de scheiding in je kamer, dat maakt al veel verschil. Een andere tip is dat je je studio licht moet houden. Fijne gordijnen en lichte kleuren op de muur. Op deze manier lijkt het groter en dat is natuurlijk altijd een voordeel in een kleine studentenkamer.

studio studio2 studio3 studio4 studio5 studio6 studio7

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider