Spiegel in woonkamer

Spiegel in woonkamer

Spiegels zie je vaak in de badkamer of de slaapkamer, maar in de woonkamer staan ze ook erg leuk! Spiegels hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je kamer veel groter lijkt, vooral als het een grote spiegel is. Een ander voordeel is dat je muur meteen gevuld is met iets dat heel erg bruikbaar is. Veel mensen weten niet zo goed wat ze aan de muur moeten hangen omdat een schilderij je woonkamer ook erg druk kan maken. Een spiegel is dan de perfecte oplossing.

Als mensen een spiegel in de woonkamer hangen, dan hangt hij vaak boven de eettafel. Dat staat leuk, omdat je er dan ook dingen voor kunt zetten. Het staat bijvoorbeeld erg mooi als je bloemen of een plantje voor een spiegel zet. Dat kun je zien op de eerste afbeelding hier onder. Je kunt je spiegel ook boven je bank hangen. Dan is het meestal het mooiste als het een horizontale spiegel is. Je bank lijkt dan trouwens ook breder.

Een andere optie is om een grote spiegel nonchalant tegen de muur te zetten. Het staat gezellig en je kunt dan ook nog eens je hele outfit bekijken. Als je liever voor kleine exemplaren wilt gaan, is het leuk om allemaal kleine spiegels bij elkaar te hangen. Je kunt er dan ook nog voor kiezen om er schilderijtjes bij te hangen. Op deze manier heb je je muur ook snel vol. Al deze leuke opties kun je hier onder zien zodat je jouw manier kunt uitkiezen. Veel plezier!

spiegel spiegel2 spiegel3 spiegel4 spiegel5 spiegel6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider