Kleur in badkamer

Kleur in badkamer

Kleur in de badkamer komt niet bepaald erg vaak voor. Toch wel jammer, want een badkamer kan een mooie uitstraling krijgen met de juiste kleur. In plaats van alle mogelijk kleuren te bespreken houden we het bij dit voorbeeld met de kleur perzik. De kleur perzik is subtiel en simpel. En het is een geschikte kleur om heel je badkamer ermee te decoreren. Veelzijdig voor mooie, vrouwelijke ruimtes, de kleur perzik kan ruimtes een luxe Victoriaanse tint geven. Een zacht palet gecombineerd met opvallende kleuren, of een fijnere afwerking gecombineerd met goud. Deze ‘uitgewassen’ roze werkt ongelooflijk goed op verschillende sierlijke manieren en als een basis in elk formaat badkamer.

De beste manier om de kleur perzik er mooi uit te laten zien in de badkamer is om een soort Victoriaanse stijl te creƫren. Met tinten zoals goud is het een prima manier om de oude en chique look compleet te maken. Voeg wat bloemenprints of een paar mooie kunstwerken en niet te vergeten metallic tinten. De kleur perzik zorgt ervoor dat de badkamer er fris en levendig uitziet.

Natuurlijk hoef je niet perse heel je badkamer perzik te maken. Wat ook mooi is om alleen een paar items in de badkamer aan te schaffen in deze kleur. Het staat mooi met een gebroken wit of een lichte blauwe kleur. Hieronder hebben we foto’s van de mooiste perzik kleurige badkamers voor inspiratie.

9300c001062b6324ef3f3ff65b183e7a bathroom-design2 mural-bathroom traditional-bathroom-design

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider