Groene accessoires

Groene accessoires

Als je op zoek bent naar een fris interieur met een vrolijke uitstraling, zijn deze accessoires misschien wel iets voor jou. Groene accessoires geven je huis meteen een hele vrolijke sfeer. Je hoeft dan echt niet meteen te denken aan gif groen, want er zijn juist enorm veel tinten van deze kleur. Denk bijvoorbeeld aan mos groen of juist lente groen. Je kunt eigenlijk heel erg veel kanten op met deze kleur. Het handige van groen is dat het ook bij alle basiskleuren past, maar ook bij kleuren zoals blauw en roze.

In een interieur kun je groen het beste combineren met grijs, wit en hout. Op deze manier houd je je interieur een beetje in de natuur stijl waardoor het rustig maar toch gezellig is. Op de afbeeldingen hier onder kun je goed zien hoe je met een paar groene items al een heel leuk interieur kunt creƫren.

Met alleen groene stoelen kom je al een heel eind, of groene vaasjes op een houten tafel. Als je kiest voor groene accessoires is het wel handig om de rest van je interieur rustig te houden. Niet te veel accessoires en andere kleuren bij elkaar. De groene accessoires moeten er echt uit springen.

groen5 groen groen2 groen3 groen4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider