Uitklap bedden

Uitklap bedden

Een bed is een meubel dat iedereen natuurlijk in huis heeft. Maar aan de andere kant is het waarschijnlijk ook de meubel die de meeste plek in beslag neemt. En sinds ruimte altijd een probleem is, moet er een oplossing voor worden gevonden. Een goede oplossing zou zijn om het bed te verbergen als je er geen gebruik van maakt. Uitklap bedden zijn daarom een geweldige uitvindingen.

Er zijn veel voorbeelden van uitklap bedden. In de foto’s hieronder zal je een ruimte tegenkomen die wordt gebruikt als kantoor en ’s avonds als slaapkamer. De kamer is redelijk klein, maar dat is niet meer zo als het bed wordt ingeklapt in de muur. Moderne huizen zijn vaak erg luchtig en open, maar ze zijn meestal niet erg groot. Daarom is, ook hier, een uitklap bed de perfecte oplossing. Zo kan je ‘m weg stoppen als je het niet meer nodig hebt en de ruimte is weer leeg.

Uitklap bedden zijn gewoon heel erg handig. Zo kan je één ruimte altijd dubbel gebruiken en gasten zullen het ook niet snel doorhebben. En het straalt toch net iets meer klasse uit dan een slaapbank. Je kan er namelijk ook voor kiezen hoe de onderkant van het bed eruit komt te zien. Genoeg mogelijkheden dus. Hieronder hebben we wat voorbeelden.

bed bed1 bed2 bed3 bed4 bed5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider