Koperen kleerhangers

Koperen kleerhangers

Wij hebben een heel gemakkelijk, goedkope, maar vooral leuke DIY gevonden. Ten eerste heb je heel weinig nodig en het is zo gepiept. Wij leggen binnen een paar stappen uit hoe je deze mooie koperen kleerhangers zelf kan maken. Wat heb je nodig voor deze DIY? 1. Metalen kleerhangers en 2. koper spray verf.

Als je deze twee dingen hebt kunnen we aan de slag. Begin met het schoonmaken van de kleerhanger. Zorg dat helemaal glad is en geen bobbels opzitten. Plaats hierna de kleerhanger op een stuk papier. Spuit één laag verf aan de ene kant van de kleerhanger. Laat dit helemaal drogen, draai ‘m om en doe dan de andere kant. Als dit weer helemaal opgedroogd is kan je weer aan het begin beginnen. Spuit nog een laag verf op de ene kant, laat deze drogen en doe dat daarna ook aan de andere kant. Zorg er echt voor dat de natte verf niet in contact komt met de krant. Deze blijft er anders aan vast plakken. Check als laatst of je niks hebt overgeslagen op de hanger. Laat ze volledig drogen voordat je er uiteindelijk kleding overhangt.

Deze koperen hangers geven een chique look aan je kledingkast. En in combinatie met deze simpele, dunne kleerhangers zien ze er helemaal geweldig uit! DIY-Copper-Hangers-three-hanger1 Copper-Hangers-Materials1 Copper-Hangers-Spray-first-layer1 Copper-Hangers-first-layer-of-paint1 Copper-Hangers-second-coat-of-paint1 Copper-Hangers-three-with-garments-portrait1-682x1024 Copper-Hangers-three-hangers1

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider