Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderen

Een slaapkamer mag best een kleurtje hebben! Of je nu voor een felle kleur kiest of voor een neutrale kleur kiest ligt aan jouw persoonlijke smaak. Wel is het belangrijk dat je goed nadenkt over de kleur waarin je de kamer wilt gaan schilderen. Je slaapkamer verander je niet zo vaak, dus je kijkt best lang tegen de kleur die je kiest aan.

Voor een trendkleur kiezen kan leuk zijn, maar als je deze beu bent zit je vast aan een kamer die je eigenlijk niet leuk vindt want elk jaar de kamer opnieuw verven is ook geen optie. Het handigste is dus om een kleur te kiezen die vrij neutraal is. Als je dan een opvallende kleur in de slaapkamer wilt toevoegen kan dit door middel van decoraties en accessoires. Een knalrood dekbedovertrek valt bijna net zo erg op als een rode muur en is veel sneller te veranderen.

Het handigste is om de slaapkamer te verven wanneer er nog geen meubels in staan. Wanneer je de slaapkamer opnieuw wilt verven heb je natuurlijk last van de meubels die al in de kamer staan. Als dit het geval is kun je deze het beste afdekken met plastic zodat de meubels niet vies worden van de verf.

slaap slaap1 slaap2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider