Zwarte lampen

Zwarte lampen

Lampen komen in veel verschillende soorten kleur, maten soorten en ga zo maar verder. De klassieker blijft natuurlijk wel de zwarte lamp, het maakt dan ook niet uit of het een staande lamp, hanglamp of muurlamp is. De klassieke zwarte lamp komt toch meestal wel in een hangvorm.

zwartelamp1Zwarte lampen zijn erg mooi in een strak, moderne inrichting. Deze lampen kan je overal door het huis heen gebruiken. Je ziet ze toch het vaakst in de woonkamer of de eetkamer. En ik denk omdat dat simpelweg iets te maken heeft met de indeling en het interieur van deze kamers. Je zou ‘m makkelijk in de hal of keuken kunnen hangen, maar hij komt meer samen met de rest van het interieur als je ‘m in de woonkamer of eetkamer hangt.

zwartelamp2

zwartelamp3

 

Zoals je hierboven ziet heb je ook staande lampen die erg mooi zijn. Deze wekt een beetje old school gevoelens op. Alsof deze rechtstreeks uit een kamer is gehaald van een aantal jaar geleden. Maar we vinden ‘m wel prachtig. Als je deze driepoot lamp ergens neerzet in een hoekje met het licht op een bepaalde plek kan je heel makkelijk sfeer creĆ«ren.

zwartelamp4 zwartelamp5Het fijne aan deze grote lampen is dat ze meestal erg goed licht geven. Een mooi contrast dus.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider