Interieurtrends 2015 volgens H&M

Interieurtrends 2015 volgens H&M

Bij de woorden ‘Een Zweeds bedrijf met spullen voor het interieur’ denkt waarschijnlijk iedereen aan Ikea, maar H&M is ook hard bezig met het uitbreiden van haar assortiment. Je kunt bij H&M al een tijdje niet alleen terecht voor jurkjes en broeken, maar ook voor woonaccessoires. Het assortiment met woonaccessoires lijkt steeds groter te worden en H&M let ook steeds meer op de trend op dit gebied.

De Zweedse keten heeft zelfs een overzicht gemaakt met verschillende interieurtrends die we volgend jaar zullen gaan zien. Kijk hieronder welke trends we volgens H&M kunnen verwachten in 2015.

Strictly Modern
Een harmonieus interieur met stijlvolle rechte lijnen en geometrische prints gecombineerd met glanzen metallic en lichte tinten. Modern en chic maar toch met een casual twist.
henm

Natural Vibe
Vervaag de grens tussen buiten en binnen door de natuur terug te laten komen in je interieur. Doe dit door groentinten en natuurlijke materialen te combineren met koperen woonaccessoires.
henm1

Romantic Touch
Romantische en meisjesachtige kamers worden volgens H&M weer populair in 2015, inclusief kussens en plaids met ruches en kant, zachte pastelkleuren en romantische bloemenprintjes.
henm2

Bold Expressions
Deze laatste trend is totaal anders dan de eerste trend. Vrolijke kleuren en felle prints staan hier centraal. Alle woonaccessoires mogen lekker opvallend en kleurrijk zijn en kussens met leuke printjes zijn een must.
henm3

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider