Planten in huis

Planten in huis

Als je de afgelopen dagen wat artikelen hebt bekeken op Interior Insider, is het je vast niet ontgaan dat we vrij vaak over planten schrijven. Planten zijn naar ons idee de perfecte decoratie voor welk interieur dan ook. Of je nou een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, er is altijd wel een plant die mooi staat!

Afgelopen vrijdag was de woonbeurs in Amsterdam. De kamers en de huizen die te zien waren op deze beurs zijn gestyled door bekende woonmagazines zoals VT Wonen, 101 Woonidee├źn en Karwei. Alle kamers waren op een andere manier ingericht, maar er was toch wel een trend die er behoorlijk uitsprong. En dat was, je raadt het waarschijnlijk al, planten! In bijna elke kamer was wel wat groen te ontdekken. Vooral Karwei kon er wat van. Een grote muurkast had Karwei gedecoreerd met niet alleen vazen en boeken, in minstens tien van de vakjes van de kast hebben wij planten gespot. De planten varieerden van kleine vetplantjes en cactussen tot grote tropisch uitziende exemplaren in versierde potten.

Bij FEST Amsterdam werd er vooral gebruik gemaakt van vetplantjes en cactussen, ook in andere kamers zagen we deze plantensoort erg veel terug. We kunnen dus wel stellen dat vooral cactussen en vetplantjes een echte trend zijn op dit moment.

plant

plant1

plant2

Beeld: Fashionlab

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider