Bijzettafel decoratie

Bijzettafel decoratie

Een huis zonder decoratie is maar saai. Natuurlijk verschilt het per interieurstijl hoeveel en wat voor decoratie je in huis gebruikt, maar zelfs in de meest minimalistische woonkamer is het mooi om toch iets aan decoratie te hebben. Decoratie kan je kwijt waar je maar wilt, op de muur zoals bijvoorbeeld een schilderij, op de vloer zoals bijvoorbeeld met een kleed, op een plankje aan de muur en op en in kastjes.

Een andere optie is op de salontafel, de bijzettafel of de koffietafel. Vaak staan deze tafel in een gezellige hoek van de woonkamer bij bijvoorbeeld de bank. Er zijn enorm veel manieren waarop je een bijzettafel kunt versieren, ga voor jezelf na welke manier het beste bij jou en jouw huis past.

Wat we de laatste tijd veel zien is het gebruik van meerdere kleine voorwerpen op een blad op de koffietafel als versiering. Bij kleine voorwerpen moet je denken aan hele kleine theelichthouders, kleine vetplantjes of cactussen, een kleine vaas met een bloemetje en kleine decoratie vormpjes. Ook zijn nog steeds boeken met een luxe en chique uitstraling erg populair, zoals bijvoorbeeld boeken over mode, kunst en muziek. Een combinatie van die twee kan ook natuurlijk! Kaarsjes in glazen potjes zijn ook erg geschikt voor op de bijzettafel. Probeer niet al te grote voorwerpen op de tafel te zetten.

bijzett

bijzett1

bijzett2

deco3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider