Interieur winkel Amsterdam

Natuurlijk is er helemaal niks mis met meubels van Ikea of decoraties van de Action en de Xenos in huis. Jammer genoeg is het wel vaak zo dat met jou nog honderd anderen dezelfde meubels en woonaccessoires in hun woonkamer of slaapkamer hebben staan. Je kan je huis origineel maken door wat meer exclusieve items toe te voegen aan het interieur. Hieronder staat een rijtje met een paar interieur hotspots in Amsterdam. In deze winkels vind je sowieso wel een item die jouw woonkamer net een beetje meer eigen maakt.

HAY Amsterdam
HAY is een Deens meubelmerk en heeft sinds een tijdje ook een filiaal in Amsterdam. Als je houdt van pasteltinten, bleek hout, opmerkelijke decoraties en dekens met schattige patroontjes moet je hier echt even een keer binnenlopen. Je vindt HAY Amsterdam aan de Spuistraat 281 in Amsterdam.

hay

 

DOT Shop
De afkorting DOT staat voor ‘Design On Textile’ en begon in eerste instantie met een collectie met kussens, lampenkappen en gordijnen. Op dit moment het DOT shop echter nog veel meer producten in haar assortiment. DOT Shop verkoopt veel accessoires van Deense en Zweedse merken, behang met modieuze grafische dessins en opvallende bijzettafeltjes. Dus ben jij heel erg fan van de Zweedse stijl van Ikea, maar wil je een item dat net iets meer uniek is, kijk dan eens bij een van de DOT Shop filialen in Amsterdam.

dotshop

 

Frozen Fountain
Ben jij helemaal gek op kunst in huis? Dan is Frozen Fountain jouw soort winkel! Frozen Fountain werkt samen met ontwerpers van kunstacademies uit binnen en buitenland. Je vindt in deze winkels meubilair met de meest opvallendste vormen en patronen. Benieuwd geworden? Je bezoekt Frozen Fountain aan de Prinsengracht 645.

frozen

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider